Derebucak'ta tüm okullara "okulum temiz sertifikası"

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, "okulum temiz sertifikası" almaya hak kazanan eğitim kurumlarına belgeleri verildi.İlçede, "okulum temiz serfitika" töreni düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı...

11 Şubat 2021 Perşembe 10:54
Derebucak'ta tüm okullara

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, "okulum temiz sertifikası" almaya hak kazanan eğitim kurumlarına belgeleri verildi.

İlçede, "okulum temiz serfitika" töreni düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ortaklaşa imzalanan "eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme işbirliği protokolü" kapsamında işyeri sağlık ve güvenlik birimi denetçileri tarafından yapılan incelemeler neticesinde tüm kriterleri yerine getirerek, "okulum temiz sertifikası" almaya hak kazanan eğitim kurumları belirlendi.

Bu okullara belgeleri törene katılan İlçe Kaymakamı Hasan İnanç Gökçayır tarafından verildi. Törende konuşan Gökçayır, hijyen ve enfeksiyon hususlarında sorumluluklarını yerine getirdikleri için okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay da konuşmasında, bu salgın döneminde okulların temizlik ve hijyenine daha fazla önem verdiklerinin altını çizerek, bu sayede ilçedeki tüm eğitim kurumlarının "okulum temiz sertifikası" almaya hak kazandıklarını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.