Develi Belediyesi kardeşinin yanına taşınmak isteyen kadına yardım etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Develi ilçesinde yalnız yaşadığı için Tomarza ilçesindeki kardeşinin yanına taşınmak isteyen kadına belediye ekipleri yardım etti.Develi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Asım Köksal Mahallesi'nde...

21 Ocak 2021 Perşembe 14:50
Develi Belediyesi kardeşinin yanına taşınmak isteyen kadına yardım etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Develi ilçesinde yalnız yaşadığı için Tomarza ilçesindeki kardeşinin yanına taşınmak isteyen kadına belediye ekipleri yardım etti.

Develi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Asım Köksal Mahallesi'nde yalnız yaşayan Fatma Yılmaz'ın Tomarza ilçesinde ikamete eden kardeşinin yanına taşınmak istediğini duyan Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ekipleri harekete geçirdi.

Yılmaz, belediye ekiplerinin yardımıyla kardeşinin evine taşındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Cabbar, "Bir başına yaşayan teyzemizi bu soğukta mağdur etmemek için ekiplerimizi seferber ederek kardeşinin evine teslim ettik. Zor durumda olan hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına belediye olarak her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.