Develi Belediyesi "sıfır atık belgesi" aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Develi Belediyesine "sıfır atık belgesi" verildi.Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelerinin, hizmet binalarında sıfır atık yönetim sistemini kurması ve çevreci...

16 Aralık 2020 Çarşamba 11:07
Develi Belediyesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Develi Belediyesine "sıfır atık belgesi" verildi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyelerinin, hizmet binalarında sıfır atık yönetim sistemini kurması ve çevreci politikalarından dolayı sıfır atık belgesi almaya hak kazandığını belirtti.

Yapılan çalışmaların tabiatla bütünlük arz etmesinin her geçen gün daha da elzem hale geldiğini aktaran Cabbar, "Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük emanetlerden olan çevre hakkında farkındalık oluşturmak ve sıfır atık algısını hemşerilerimizde oluşturmak için projeler üretmeye ve destek vermeye devam edeceğiz. Bu belgeyi bizlere layık gören Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.