Develi Erciyesspor Kulübü'nden Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Yeni kurulan Develi Erciyesspor Kulübü başkan ve futbolcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete Develi Erciyesspor Kulüp...

05 Nisan 2021 Pazartesi 13:25
Develi Erciyesspor Kulübü'nden Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Yeni kurulan Develi Erciyesspor Kulübü başkan ve futbolcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete Develi Erciyesspor Kulüp Başkanı Yılmaz Özalp, kulüp üyeleri ve futbolcular katıldı.

Burada konuşan Büyükkılıç, spordaki kalitenin yanında iş ahlakının da önemli olduğunu vurgulayarak tavsiyelerde bulundu.

Sporun altyapısının güçlü bir şekilde geliştirilmezse kaynakların yurt dışına gideceğine dikkati çeken Büyükkılıç, "Sadece spordaki kalitenin yanına iş ahlakı kalitesini de eklemezsek saman alevi gibi o gençlerimiz parlar, sonra geçer gider. İki kanatlı kuş misali, hem keyfiyetini geliştireceğiz hem de onların sayısının artmasını sağlayacağız ve yerel kaynaklarımızı çarçur etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Develi Erciyesspor Kulüp Başkanı Özalp ise hem eğitim hem A takımı hem de futbolun yanı sıra birkaç spor dalında daha hizmet etmeye çalışacaklarını, şu an kulübün 80 öğrencisi bulunduğunu kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.