Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kazakistan Enformasyon ve Toplumsal Kalkınma Bakanı Balayeva ile görüştü

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kazakistan Enformasyon ve Toplumsal Kalkınma Bakanı Aida Balayeva ile bir araya geldi.Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erbaş, Balayeva ve beraberindeki heyeti makamında...

05 Nisan 2021 Pazartesi 18:29
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kazakistan Enformasyon ve Toplumsal Kalkınma Bakanı Balayeva ile görüştü

ANKARA (AA) - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kazakistan Enformasyon ve Toplumsal Kalkınma Bakanı Aida Balayeva ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erbaş, Balayeva ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Ziyareti nedeniyle Balayeva'ya teşekkür eden Erbaş, Türkiye'nin Kırgızistan ile bağlarına işaret ederek eğitim, kültür, diyanet işleri, din hizmetleri, din eğitimi, ekonomi ve diğer alanlarda Kırgızistan ile iş birliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Balayeva ise ev sahipliği nedeniyle Erbaş'a teşekkür ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı ile iş birliğini geliştirerek, aşırılıklardan uzak, sahih dini bilgiyle insanları buluşturma noktasında Başkanlığın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.