Down sendromlu belediye çalışanı azmiyle örnek oluyor

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesinin down sendromlu personeli 36 yaşındaki Mustafa Özer, çalışkanlığı ve azmiyle engelli bireylere örnek oluyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Özer, 13 yıldır Kahramankazan Belediyesi İmar ve...

21 Mart 2022 Pazartesi 13:13
Down sendromlu belediye çalışanı azmiyle örnek oluyor

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesinin down sendromlu personeli 36 yaşındaki Mustafa Özer, çalışkanlığı ve azmiyle engelli bireylere örnek oluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Özer, 13 yıldır Kahramankazan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü evrak biriminde çalışıyor.

Özer, tecrübesiyle mesai arkadaşlarına destek olurken bir yandan da kendi ayaklarının üzerinde durabilmenin gururunu yaşıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özer, "İşimi severek yapıyorum. Evde oturmaktansa hem kendime hem de belediyeme katkı sağlamak bana gurur veriyor. İlçeme katkı verecek bir iş yapıyorum. İşimi severek yaptığım için beni zorlayan hiçbir şey olmuyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarı Özer, teknik direktör Sergen Yalçın'la tanışmanın hayalini kurduğunu aktardı.

Özer, down sendromunun bir hastalık değil genetik farklılık olduğuna da kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.