Dünya Belediyeler Birliği Toplantısı'nda İsrailli yönetici protesto edildi

- Konya'da düzenlenen toplantıya görüntülü katılan İsrail Yerel Yönetimler Birliği Dışişleri Dairesi Başkanı Shiri Steinhardt Sela'nın ülkesinin saldırılarına ilişkin sözleri üzerine katılımcıların çoğu salonu terk etti

27 Ekim 2023 Cuma 17:52
Dünya Belediyeler Birliği Toplantısı'nda İsrailli yönetici protesto edildi

KONYA (AA) - Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Konseyi'nde İsrail'den canlı bağlantı ile katılan Yerel Yönetimler Birliği Dışişleri Dairesi Başkanı Shiri Steinhardt Sela'nın konuşması salondakilerin tepkisini çekti.

UCLG Dünya Konseyi kapsamında Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Shiri Steinhardt Sela görüntülü bağlantıyla katıldı.

Sela'nın ülkesinin Gazze'deki saldırılarına ilişkin konuşması üzerine UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu salonu terk ederek İsrail'i protesto etti.

Anahtar Kelimeler:
IsrailKonya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.