Dünyanın farklı noktalarından destek gönderilmeye devam ediyor

Asrın felaketinden etkilenen depremzedelere el uzatmak maksadıyla dünyanın bir çok noktasında organize edilen, farklı başlıklardaki yardımlar ülkemize ulaştırılmaya devam ediyor

24 Mart 2023 Cuma 15:36
Dünyanın farklı noktalarından destek gönderilmeye devam ediyor

Yüzyılın felaketinden etkilenen depremzedelere yardım kapsamında bugün Pakistan Deniz Kuvvetlerine ait ikinci askerî gemi, Mersin Uluslararası Limanı'na ulaştı.

Ayrıca, Iğdır Üniversitesi Müzikoloji Bölümünün öncülüğünde, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Norveç, Umman, Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tataristan, Çin, Ukrayna ve Özbekistan, 6 Şubat'taki depremler için duydukları üzüntüyü ülkelerinde verdikleri konserlerle paylaştı.

Öte yandan depremlerden etkilenen Adıyaman'a, Rusya Parlamentosunun alt kanadı Duma Milletvekili Rizvan Kurbanov'un çağrısıyla toplanan 23 tır yardım malzemesi getirilirken, Rap dünyasının ünlü isimlerinden, "Luciano" adıyla tanınan Alman müzisyen Patrick Grossmann da destek amacıyla İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.