EGO Genel Müdürlüğü 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü yeni yerleşkesine taşındı

ANKRA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünü Mamak Yakupabdal Mahallesi'ndeki yeni yerleşkesine taşıdı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ana hizmet...

26 Ağustos 2021 Perşembe 14:45
EGO Genel Müdürlüğü 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü yeni yerleşkesine taşındı

ANKRA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünü Mamak Yakupabdal Mahallesi'ndeki yeni yerleşkesine taşıdı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ana hizmet binasına taşınmaya hazırlanan EGO Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğünü de Mamak Yakupabdal Mahallesi'ndeki yeni yerleşkesine taşıdı.

- 75 bin 621 metrekarelik yerleşke teknolojik cihazlarla donatıldı

3. Bölge Şube Müdürlüğü, Altındağ ile Çankaya'nın bir kısmına ve Mamak'ın tamamında geniş bir ulaşım ağı içerisinde hizmet vermeye başladı.

Kademe birimleri, idari bina, tesisler, eklentileri ile otobüs depolama alanları, yakıt dolum istasyonu, otobüs dış yıkama fırçası ve bakım onarım atölyelerinin yer aldığı 75 bin 621 metrekarelik yerleşke teknolojik cihazlarla donatıldı.

Servis alanı olarak da kullanılan 3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürlüğü, 347 otobüsün bakım, onarım, temizlik, yakıt dolumu, lastik bakımlarını da yapacak.

3. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürü Arslan Arslan, yılda ortalama 180 bin yolcunun ulaşımından sorumlu olacaklarını bildirdi.

Arslan, şunları kaydetti:

"Yeni yerleşkemiz, tüm birimleriyle yenilenerek daha modern bir yapıya kavuştu. EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan 5 tane Otobüs İşletme Şube Müdürlükleri arasında en büyük ikinci bölge olan 3. Bölgede vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek imkanlarımız ölçüsünde hizmetlerimizde güncellemeler yapıyoruz. 564 personelimizle Başkentlilere daha hızlı hizmet vereceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.