EGO otobüslerinde ücretsiz Wi-Fi dönemi başladı

ANKARA (AA) - EGO Genel Müdürlüğünce otobüslerde ücretsiz Wi-Fi uygulaması başlatıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) yapılan açıklamada "Akıllı Kent" projeleri kapsamındaki uygulamalara devam edildiği , bu doğrultuda...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 11:23
EGO otobüslerinde ücretsiz Wi-Fi dönemi başladı

 EGO Genel Müdürlüğünce otobüslerde ücretsiz Wi-Fi uygulaması başlatıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) yapılan açıklamada "Akıllı Kent" projeleri kapsamındaki uygulamalara devam edildiği , bu doğrultuda Wi-Fi kurulumu tamamlanan otobüslerde internet hizmetinin aşamalı olarak hizmete alındığı belirtildi.

Daha önce mahalleler ve meydanlarda ücretsiz internet hizmetinin hayata geçirildiği hatırlatılan açıklamada, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın "Dijitalleşen dünyanın gerekliliklerini yakından takip ediyor, köylerimizde ve meydanlarımızda başlattığımız ücretsiz internet hizmetini EGO otobüslerimize de taşıyoruz. BLD 4.0 anlayışımız doğrultusunda temmuz ayı sonuna kadar 1851 otobüste ücretsiz internet hizmetine başlıyoruz." paylaşımına yer verildi.

Açıklamada, her otobüs için başlangıçta aylık 150 GB internet hizmeti verileceği, kotanın yeterli gelmemesi halinde limitin artırılabileceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 06.07.2022 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.