El Salvador'da gazeteci ölü bulundu

SAN SALVADOR (AA) - Orta Amerika ülkesi El Salvador'da bir gazetecinin ölü bulunduğu bildirildi.Yetkililer, La Prensa Grafica grubuna ait El Economista dergisi muhabiri Karla Lisseth Turcios'un cesedinin, evinden kaçırıldıktan birkaç saat...

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:21
El Salvador'da gazeteci ölü bulundu

SAN SALVADOR (AA) - Orta Amerika ülkesi El Salvador'da bir gazetecinin ölü bulunduğu bildirildi.

Yetkililer, La Prensa Grafica grubuna ait El Economista dergisi muhabiri Karla Lisseth Turcios'un cesedinin, evinden kaçırıldıktan birkaç saat sonra San Salvador'un kuzeydoğusundaki bir otoyolda bulunduğunu açıkladı.

La Prensa Grafica gazetesinin haberine göre, eşi ve oğlu, cumartesi günü 33 yaşındaki gazeteciyi evinde dinlenirken bırakarak dışarı çıktı. Baba ve oğul, eve döndüklerinde Turcios'un kayıp olduğunu ve cep telefonuna cevap vermediğini söyledi.

Roman Katolik Başpiskoposu Jose Luis Escobar Alas, bu cinayetin, "topluma karşı vahim bir saldırı" olduğunu vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
GazeteciEl Salvador
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.