Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan'ın ismi Niğde'de köprü ve mahalleye verildi

NİĞDE (AA) - Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın ismi, Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde bir mahalle ile köprüye verildi.Çalışkan, Hacıabdullah Belediye Başkanı Recep Doğmuş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu...

29 Temmuz 2022 Cuma 17:54
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan'ın ismi Niğde'de köprü ve mahalleye verildi

NİĞDE (AA) - Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın ismi, Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde bir mahalle ile köprüye verildi.

Çalışkan, Hacıabdullah Belediye Başkanı Recep Doğmuş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fuat Günday ve beraberindekilerle beldedeki çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, isminin tarihi bir köprüye ve mahalleye verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Beldeye gelirken, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ettiğini belirten Çalışkan, 15 Temmuz'un unutulmayacak bir gün olduğunu söyledi.

Hacıabdullah Belediye Başkanı Recep Doğmuş da Çalışkan'a beldeyi ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Mustafa Çalışkan'ın belediye meclis kararıyla adının verildiği mahalle ve köprünün tabelaları önünde kurdele kesildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.