Enuygun'a "Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon sitesi" ödülü

İSTANBUL (AA) - Enuygun, Uzakrota Seyahat Ödülleri'nde, "Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon web sitesi" kategorisinde birinciliğe layık görüldü.Enuygun açıklamasına göre, seyahat sektörünün nabzını tutan Uzakrota tarafından...

09 Şubat 2021 Salı 12:11
Enuygun'a

İSTANBUL (AA) - Enuygun, Uzakrota Seyahat Ödülleri'nde, "Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon web sitesi" kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Enuygun açıklamasına göre, seyahat sektörünün nabzını tutan Uzakrota tarafından gerçekleştirilen Uzakrota Ödülleri'nin 10. yılında "2020'nin turizmdeki enleri" belli oldu.

Küresel çapta 182 bin 475 oyun kullanıldığı yarışmanın sonucuna göre, Enuygun, "Dünyanın önde gelen hava yolu rezervasyon web sitesi" kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek uçak, otobüs bileti ve otel gibi tüm seyahat ihtiyaçlarını tek bir uygulamadan satın alma imkanı sunan Enuygun, ayda 17 milyon ziyaretçisi, 6 milyonun üzerinde uygulama indirmesi ile milyonlarca internet kullanıcısının uçak bileti rezervasyonları için ilk adresi konumunda bulunuyor.

Global markası Wingie ile 5 dilde farklı pazarlara açılan Enuygun, İstanbul ve Berlin'deki ofisleriyle global online turizm sektörünün önemli oyuncularından biri olmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
ÖdülEnuygun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.