Ereğli'de 22,6 kilometrelik mahalle yolu yapılıyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, 2021 yatırım programı kapsamında Ereğli'de 22,6 kilometrelik mahalle yolu yapıyor.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, 2021 yılı yatırım programı...

22 Ağustos 2021 Pazar 14:35
Ereğli'de 22,6 kilometrelik mahalle yolu yapılıyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, 2021 yatırım programı kapsamında Ereğli'de 22,6 kilometrelik mahalle yolu yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, 2021 yılı yatırım programı kapsamında ilçe ve mahalle yollarında sürücülerin güvenle ve konforla seyahat edebilmesi amacıyla çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Bu yıl Konya genelinde 400 kilometre mahalle yolunu hayata geçireceklerini ifade eden Altay, şunları kaydetti:

"Ereğli'ye bağlı Aşıklar Mahallesi’ni ilçeye bağlayan 4 kilometrelik yol ile Cinler-Alhan mahalleleri arasındaki 3 kilometrelik yol ve 1 kilometrelik Zengen yolunda çalışmalarımızı tamamlayarak yolları kullanıma açtık. Ayrıca 7,1 kilometrelik Kutören ve 7,5 kilometrelik Çöplük yollarında ise çalışmalar sürüyor. Toplam 22,6 kilometrelik mahalle yollarının maliyeti 6 milyon lirayı buluyor. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.