ERÜ'de "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği yapıldı.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinliğe, ERÜ Rektörü Prof....

15 Haziran 2021 Salı 16:13
ERÜ'de

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği yapıldı.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinliğe, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bayazıt ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Çalış, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarında kariyer günlerinin önemli etkinliklerden olduğunu belirtti.

Geçen yıl yeni tip koronavirüs (Kovud-19) salgını dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlenemediğini anımsatan Çalış, "Bu yıl öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenlemek için elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimize anketler yollanacak. Bu anketlerden gelen dönüşler neticesine ve pandemi şartlarına bakarak, en azından açık bir alanda mezuniyet töreni yapılabileceğini düşünüyorum. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu yılki mezunlarımız ile bu sevinci ve gururu hep birlikte yaşamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Programın bugünkü oturumu, "Kariyer Planlama", "Kariyer Yönetimi" ve "Lisansüstü Eğitim" konuları hakkında yapılan sunumlar ile tamamlandı.

Etkinlik, 16 Haziran çarşamba günü sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.