Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İstanbul'a gelen tarifeli uçakta görüntülendi

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın uçağın ekonomi sınıfında İstanbul'a geldiği anlar diğer yolcular tarafından fotoğraflandı. Johnson, İstanbul'un ardından İklim Zirvesi'ne katılmak için Mısır'a uçacak.

07 Kasım 2022 Pazartesi 14:49
Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İstanbul'a gelen tarifeli uçakta görüntülendi

7 Temmuz'da iktidardaki Muhafazakar Parti liderliğinden istifa eden eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün tarifeli uçakla İstanbul'a geldi. Johnson'ın ekonomi sınıfında yolculuk yapması ise dikkat çekti.

UÇAKTA GÖZLÜK TAKTI

Eski Başbakan Johnson'ın yolculuk esnasında çekilen fotoğrafında, güneş gözlüğü takarak saklandığı görülüyor. Boris'in İstanbul'dan sonra iklim zirvesine katılmak için Mısır'a gideceği öğrenildi.

JOHNSON'IN BAŞBAKANLIK DÖNEMİ

2019 yılında Muhafazakâr Parti'nin lideri seçilen Johnson, İngiltere'yi Avrupa Birliği'nden ayırmayı hedefleyen Brexit anlaşmasını parlamentoda 234'e karşı 358 oyla kabul ettirmişti. Bu sonuçla, 31 Ocak 2020 tarihinde Birleşik Krallık, Avrupa Birliği'nden ayrılmıştı.

Son Güncelleme: 07.11.2022 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.