Eskil ilçesinde kermes düzenlendi

AKSARAY (AA) - Eskil İlkokulu'nda okul yararına kermes düzenlendi. Okul aile birliği tarafından hazırlanan kermese Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer ve çok sayıda veli katıldı.Kermesin açılışında konuşan Kılıçer,...

31 Mayıs 2022 Salı 15:25
Eskil ilçesinde kermes düzenlendi

AKSARAY (AA) - Eskil İlkokulu'nda okul yararına kermes düzenlendi.

Okul aile birliği tarafından hazırlanan kermese Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer ve çok sayıda veli katıldı.

Kermesin açılışında konuşan Kılıçer, kermes, çocukların bilinçli, yardımsever, paylaşma ve dayanışma gibi kavramları geliştirdiğini söyledi.

Kermes hazırlamanın çok emek isteyen zorlu bir süreç olduğunu belirten Kılıçer, "Bu sebeple emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür kermesler okulun bütçesine önemli katkı sağlıyor. Düzenlemiş olduğumuz kermesimize güzel bir katılım var. Katkılarından dolayı öğrenci velilerine ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
EskilOkulKermes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.