Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kadınlara KADES uygulamasını tanıttı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirilen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) uygulamasının tanıtımını yaptı.İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli...

25 Kasım 2020 Çarşamba 13:03
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kadınlara KADES uygulamasını tanıttı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hayata geçirilen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) uygulamasının tanıtımını yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla Arifiye Mahallesi İkieylül Caddesi'nde stand açtı.

Görevli kadın polis memurları hazırlanan uyarıcı broşürlerin dağıtımını yaptı. Kadın haklarının korunması, koruyucu ve önleyici tedbir kararları, toplumsal farkındalığın artırılması ve şiddet mağduru kadınların acil durumlarda kullanması amacıyla geliştirilen uygulamayla ilgili bilgilendirme bulundu.

Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ile diğer ilgililer standı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
PolisKADES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.