Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay Atasoy, trafik denetimine katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, trafik denetimine katıldı.Eskişehir'de, Kurban Bayramı tatili süresince trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerinin ve trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşları...

08 Temmuz 2022 Cuma 16:38
Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay Atasoy, trafik denetimine katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, trafik denetimine katıldı.

Eskişehir'de, Kurban Bayramı tatili süresince trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerinin ve trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşları can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı ve huzurlu bir seyahat ve ulaşımın sağlanması amacıyla trafik tedbirleri ve denetimleri üst seviyede alındı.

İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, alınan tedbirleri yerinde görmek ve koordine etmek amacıyla jandarma sorumluluk bölgesindeki trafik denetim ve uygulama noktalarını ziyaret etti.

Denetimde kontrol edilen sürücüler ile yolculara trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulunuldu. Çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Uygulama noktalarında kontrol edilen sürücüler, jandarma tarafından alınan tedbirlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.