Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı helikopterle trafik denetimi yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca trafik kazalarının en aza indirilmesi için helikopterle havadan trafik denetimi yapıldı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların can ve mal kayıplarının...

14 Kasım 2020 Cumartesi 12:31
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı helikopterle trafik denetimi yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca trafik kazalarının en aza indirilmesi için helikopterle havadan trafik denetimi yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı ve huzurlu bir seyahat ile ulaşımın sağlanması amacıyla trafik sorumluluk bölgesindeki karayollarında helikopter ile havadan trafik denetiminin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu cümlelere yer verildi:

"Havadan trafik denetiminde sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, makas atma, hatalı sollama, yakın takip, kara yolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklamak, park etmek ve seyir halinde cep telefon ile konuşmak kurallarına uymayan 24 araç sürücüsüne toplam 8 bin 650 lira idari para cezası uygulanmıştır. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı olarak denetimlerimiz artan bir kararlılıkla devam edecektir."




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.