Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapanların yakalanmasına yönelik...

02 Nisan 2021 Cuma 11:56
Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapanların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Eskişehir merkezli Kayseri, Bursa ve İstanbul'da özel harekat polislerinin de katıldığı eş zamanlı operasyonda, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların evleri ve araçlarındaki aramada, ses sistemi ve meyve kutusunun içi ile zulalanmış alanlarda 1 kilo 131 gram metamfetamin, 1 kilo 12 gram esrar, 2 bin 298 uyuşturucu hap, 51,23 gram bonzai, 40,65 gram kokain, 1 hassas terazi, 6 tüfek ve çok sayıda kartuş, 3 tabanca, 4 kurusıkı tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonUyuşturucuPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.