Eskişehir merkezli fuhuş operasyonu

- Fuhşa aracılık ettikleri ileri sürülen internet sitesi yöneticilerinin de aralarında yer aldığı 11 zanlı gözaltına alındı

03 Mayıs 2019 Cuma 11:21
Eskişehir merkezli fuhuş operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, fuhşa aracılık ettikleri öne sürülen internet sitesi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 11 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Eskişehir, İzmir ve Muğla'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

İzmir ve Muğla'da, fuhşa aracılık ettikleri ileri sürülen internet sitesi yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 11 zanlı gözaltına alındı.

Ayrıca şüphelilere ait banka kartları, cep telefonu, bilgisayar ve dijital materyaller ele geçirildi.

Eskişehir'e getirilen zanlılardan 5'i, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer 6 şüpheli ise emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.