Eskişehir Valisi Ayyıldız, Seyitgazi ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Seyitgazi ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile muhtarlarla birlikte düzenlenen iftara katıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Ayyıldız iftar öncesinde Eskişehir...

18 Nisan 2022 Pazartesi 11:42
Eskişehir Valisi Ayyıldız, Seyitgazi ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Seyitgazi ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile muhtarlarla birlikte düzenlenen iftara katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Ayyıldız iftar öncesinde Eskişehir Valiliği tarafından yaptırılan İkiçeşme Mahalle Konağı Kadın Kooperatifi, Yunus Mahalle Konağı ve Ümmühan Hatun 4-6 yaş Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Seyyid Battal Gazi Türbe ve Külliyesinde düzenlenen iftara Vali Erol Ayyıldız'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Müftüsü Bekir Gerek, muhtarlar, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, oruç açıldı ve dualar edildi. İftar programında Vali Ayyıldız, şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.