Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayyıldız, mesajında, gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basının önemli...

09 Ocak 2021 Cumartesi 12:23
Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayyıldız, mesajında, gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basının önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurguladı.

Medyanın hukuki düzenlemelerle güçlü olması kadar basın mensuplarının meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine uymalarının da hayati önem taşıdığının altını çizen Ayyıldız, şunları kaydetti:

"Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru haber alması yönünde bir emek ve çabanın sergilendiği gazetecilik mesleği, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerinin başında gelmektedir. Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra internet gazeteciliği ile de ciddi bir ilerleme kaydeden basınımızın, geçmişten günümüze ilimizin ve ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur. Basının ulaştığı seviyede en büyük pay, şartlar ne olursa olsun görevini fedakarca yapan basın çalışanlarına aittir. Eskişehir'de faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo, televizyonlarımız ve ulusal ajanslarımızın temsilcileri hepimiz için gurur kaynağıdır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.