Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayyıldız, mesajında, 15 Temmuz destansı direnişinin Türk milletinin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:34
Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayyıldız, mesajında, 15 Temmuz destansı direnişinin Türk milletinin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içinde kardeşlik ruhuyla büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesi olduğunu vurguladı.

Türk milletini tarih boyunca payidar kılan yüce değerlerin, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ve benzer badireleri aşmayı sağlayacağını ifade eden Ayyıldız, şunları kaydetti:

"Milletimizin 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde tüm farklılıklarını geride bırakarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek yaptığı kahramanlıklar; istikbalimize, aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir. 15 Temmuz, milli iradenin dirilişi, asrın en büyük ihanetine karşı asrın en önemli zaferidir. Şüphesiz ki üzerinde yaşadığımız bu zorlu coğrafyada var olabilmenin, büyümenin ve güçlü olabilmenin temel koşulunun mazimizi doğru okumamız olduğu asla unutulmamalıdır. Bu bağlamda 15 Temmuz'u bütün kodlarıyla öğrenmenin ve bunu bir tarih bilinciyle değerlendirilmenin kaçınılmaz bir gereklilik olduğu görülmektedir. 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ ihanet çetesi mensupları tarafından gerçekleştirilen hain silahlı darbe girişimi de dahil olmak üzere ülkemizi ve milletimizi hedef alan menfur saldırılar bu kapsamda değerlendirilmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.