Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan Anneler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayyıldız, mesajında, toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan, karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle yürekleri...

07 Mayıs 2022 Cumartesi 14:19
Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan Anneler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayyıldız, mesajında, toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan, karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle yürekleri kuşatan annelerin gününü kutladı.

Annelerin fedakarlık, sabır, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali, aile ve toplum hayatının yapı taşları olduğunu vurgulayan Ayyıldız, şunları kaydetti:

"Anneler dünyadaki koşulsuz sevginin kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımızdır. Hayatımızın her safhasında annelerimiz bizler için berekettir, duadır ve ilk öğretmenimizdir. Peygamber Efendimiz'in 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında annelerimizin payı çok büyüktür. Ülkemizin varlığı ve birliği için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, hayatlarını ailelerine adayan ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan saygıların en büyüğünü hak eden tüm annelerin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm anneleri rahmetle ve minnetle yad ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.