Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan Kurban Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayyıldız, mesajında, kurbanın, Allah'ın insanlığa verdiği nimetlere şükrün, kulluğun, paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesi...

07 Temmuz 2022 Perşembe 16:04
Eskişehir Valisi Ayyıldız'dan Kurban Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayyıldız, mesajında, kurbanın, Allah'ın insanlığa verdiği nimetlere şükrün, kulluğun, paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesi olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın milli ve manevi değerlere sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayata hakim kılmanın önemini hatırlattığını vurgulayan Ayyıldız, şunları kaydetti:

"Bizi biz yapan bu insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramı'nda, 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' anlayışıyla hareket ederek ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Bunun mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız eliyle gerekli tüm önlemler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olacak emniyet ve jandarma güçlerinin, sağlık personelinin ve tüm çalışanların bayramını tebrik ederek hayırlı mesailer diliyorum. Seyahate çıkacak vatandaşlarımızın da trafikte azami derecede dikkatli olmaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri gerektiğini hatırlatıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.