Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, muhtarları kabul etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları makamında ağırladı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Ayyıldız, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İdare ve Denetim Müdürü Birgül...

19 Ekim 2021 Salı 12:02
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, muhtarları kabul etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarları makamında ağırladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Ayyıldız, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İdare ve Denetim Müdürü Birgül Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Refik Özaydın, Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler, Odunpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Önlü ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ayyıldız, vatandaşların ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında muhtarların önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Muhtarların devlet ile millet bütünleşmesinde hayati rol oynadığını kaydeden Ayyıldız, "Muhtarlarımız vatandaşlarımızın dilek, istek ve şikayetlerinin ilgili kamu kurum ve kuruluşlara en hızlı ve etkin şekilde iletilmesi için yaşadıkları mahallenin adeta gözü kulağı olmuşlardır. Demokrasinin temel taşı olan muhtarlıklarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Onların dile getirdiği talep, istek ve şikayetleri çözüme kavuşturmak devletimizin önceliğidir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.