Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'dan Ramazan Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayyıldız, mesajında, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu, savaşın, terörün, çatışmaların,...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 19:40
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'dan Ramazan Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayyıldız, mesajında, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu, savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temennisinde bulundu.

Bayramların aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren; yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları gideren manevi zenginlik kaynakları olduğunu ifade eden Ayyıldız, şunları kaydetti:

"İdrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramı'nı da milletçe ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizle sevgi ve saygı, kardeşlik, beraberlik, dostluk duygularının canlandığı; gönüllerin daha da yaklaştığı günler olarak geçireceğiz. Özellikle ömürlerinin büyük bölümünü bizlere, topluma ve ülkemize hizmet etmeye adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimize, kimsesizlere, muhtaçlara ve dezavantajlı konumda olan insanlara bayram sevincini yaşatmamız; bayrama daha da anlam katacaktır. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski ortadan kaldırmak için bu bayramı evlerimizde geçireceğiz. Salgının başladığı andan bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimizin ve hükümetimizin aldığı önlemlere uyan tüm Eskişehirli hemşehrilerime sabırları ve anlayışları için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.