Eskişehir'de arkadaşını öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Beylikova ilçesinde arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık Hüseyin B, maktul Zeki...

12 Kasım 2021 Cuma 13:33
Eskişehir'de arkadaşını öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Beylikova ilçesinde arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu sanık Hüseyin B, maktul Zeki Asya'nın yakınları ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Sanık Hüseyin B. savunmasında, pişman olduğunu belirterek, ölen kişiyi kardeşi gibi sevdiğini ve öldürmek gibi bir kastının olmadığını ileri sürdü.

Olay akşamı arkadaşlarıyla içki içtiklerini belirten sanık, şunları kaydetti:

"Maktul yanında el yapımı alkollü içkiyle evime geldi. Geldiğinde zaten çok sarhoştu. Olay esnasında hepimiz alkolüydük. Bana sürekli küfür ederdi, benimle eğlenirdi ama ben dikkate almazdım. Ben gırtlak kanseriyim, konuşmakta güçlük çekiyorum ancak kendimi ifade edebiliyorum. Kanser nedeniyle boğazımda açılan deliğe elini soktu. Ben ondan kurtulmak için çok uğraştım. Evimden gitmesini istedim fakat başaramadım.Çocuklarıma ve torunlarıma küfür de etti. Bir ara onun üzerine düştüm. Bu esnada mı yoksa başka bir zaman mı yaralandı, bilmiyorum. Neresinden yaralandığını dahi bilmiyorum. Zeki'yi kardeşim gibi seviyordum, öldürmek istemedim. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum."

Mahkeme heyeti, duruşmayı 25 Kasım'a erteledi.

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde 22 Mayıs'ta arkadaşı Zeki Asya'yı (52) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla Hüseyin B. gözaltına alınmıştı.

Anahtar Kelimeler:
CinayetArkadaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.