Eskişehir'de bayram tatili trafiğine "drone" ile denetim

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Kurban Bayramı öncesinde trafik yoğunluğu olan kara yollarında drone ile denetimler yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, kent merkezini Bursa, Ankara ve Kütahya'ya bağlayan...

19 Temmuz 2021 Pazartesi 09:43
Eskişehir'de bayram tatili trafiğine

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Kurban Bayramı öncesinde trafik yoğunluğu olan kara yollarında drone ile denetimler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, kent merkezini Bursa, Ankara ve Kütahya'ya bağlayan güzergahlarda kontrollerini artırdı.

Sürücüleri ikaz eden ekipler, drone da kullanarak denetimlerde bulundu.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlü ekiplerince bayram tatili süresince trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini en aza indirmek ve kazaların önlenmesi amacı ile ek tedbirler alındığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
TrafikPolisBayramDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.