Eskişehir'de broşür dağıtan 3 kişinin darbedildiği iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, broşür dağıtan 3 kişinin kaçırılarak darbedilmesi olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında CHP İl Başkan Yardımcısı D.Ç.F'nin de bulunduğu 3 kişi serbest bırakıldı.Ertuğrulgazi...

27 Mart 2019 Çarşamba 09:54
Eskişehir'de broşür dağıtan 3 kişinin darbedildiği iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, broşür dağıtan 3 kişinin kaçırılarak darbedilmesi olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında CHP İl Başkan Yardımcısı D.Ç.F'nin de bulunduğu 3 kişi serbest bırakıldı.

Ertuğrulgazi Mahallesi'nde "Ahmet Ataç (CHP'nin Tepebaşı Belediye Başkan Adayı) HDP ile kol kola" yazılı broşür dağıtan 3 gencin kaçırılarak darbedilmesi olayına ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında polis tarafından gözaltına alınan D.Ç.F, T.G. ve B.K.K, adliyeye getirildi.

Bu kişiler, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirDarp Iddiası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.