Eskişehir'de düzenlenen tarihi eser operasyonunda Helenistik döneme ait heykel ve haç ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda, tarihi eser satmaya çalıştığı öne sürülen şüpheli yakalandı.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, elindeki tarihi eseri satmaya...

17 Haziran 2021 Perşembe 10:50
Eskişehir'de düzenlenen tarihi eser operasyonunda Helenistik döneme ait heykel ve haç ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda, tarihi eser satmaya çalıştığı öne sürülen şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, elindeki tarihi eseri satmaya çalıştığı iddia edilen E.Ç'nin bulunduğu otomobili Çifteler-Emirdağ karayolunun Sakarıbaşı mevkisinde durdurdu.

Araçta arama yapan güvenlik güçleri, Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen bir bronz Meryem Ana heykeli ile bir bronz haç ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonTarihi Eser
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.