Eskişehir'de evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiği kırılan yaşlı kadının imdadına polis ekipleri yetişti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yalnız yaşadığı evde düşerek kalça kemiği kırılan yaşlı kadın polis ve sağlık ekiplerinin çabası sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ertuğrulgazi Mahallesi Behiç Bey Sokak'taki bir apartmanın...

04 Mayıs 2021 Salı 12:18
Eskişehir'de evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiği kırılan yaşlı kadının imdadına polis ekipleri yetişti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yalnız yaşadığı evde düşerek kalça kemiği kırılan yaşlı kadın polis ve sağlık ekiplerinin çabası sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Ertuğrulgazi Mahallesi Behiç Bey Sokak'taki bir apartmanın 2. katında yalnız yaşayan 92 yaşındaki Ayşe Gül, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı geçirdiği kaza sonucu kalça kemiğini kırdı.

Hareket edemediği için evinde kilitli kalan yaşlı kadın, komşularının ihbarıyla gelen sağlık ve polis ekiplerince yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından koçbaşıyla kırarak açıldı. İlk müdahalesi evinde yapılan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
PolisYaşlı Kadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.