Eskişehir'de hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen hırsızlık operasyonunda 3 şüpheli yakalandı.İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri, Karapazar Mahallesi'nde şüpheli 3...

22 Şubat 2022 Salı 15:03
Eskişehir'de hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen hırsızlık operasyonunda 3 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri, Karapazar Mahallesi'nde şüpheli 3 kişinin hırsızlık yapacağı bilgisine ulaştı.

Bölgede önlem alan jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi kullandıkları araçla birlikte Aşağıçağlan Mahallesi yakınlarında yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların araçlarında yapılan aramada, plastik bidonlarda 270 litre motorin, 1 demir kesme makası, merdiven, piknik tüpü, akü ile çok sayıda muhtelif tamir aleti ve hurda malzeme ele geçirildi.

JASAT ekipleri, hırsızlık malı olduğu değerlendirilen motorin ve hurda malzemeler ile ilgili bölgede yapılan araştırmada, 270 litre motorinin Karapazar Mahallesi'ndeki hafriyat döküm sahasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait iş makinesinin deposundan, diğer hurda malzemelerin ise hafriyat döküm sahasından çalındığını tespit etti.

Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.