Eskişehir'de icra memurunun zimmetine para geçirdiği iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir icra dairesinde müdür yardımcısı olarak görev yapan kişi zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında kentteki...

24 Şubat 2021 Çarşamba 19:52
Eskişehir'de icra memurunun zimmetine para geçirdiği iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir icra dairesinde müdür yardımcısı olarak görev yapan kişi zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında kentteki bir icra dairesinde görev yapan ve zimmetine yaklaşık 5 milyon lira para geçirdiği iddia edilen şüpheli E.K hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İcra Müdür Yardımcısı E.K, kent merkezinde yakalandı.

Soruşturmayla ilgili görevlendirilen bilirkişi heyetinin icra dairesinde son dönemde yapılan satış işlemleriyle ilgili araştırma yaptığı bildirildi.

Öte yandan zanlının, durumu fark eden icra müdürünün kendisini konuşmak için yanına çağırması üzerine bir bahaneyle adliye dışını çıkıp kaçtığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
ZanlıZimmet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.