Eskişehir'de izinsiz kazı yaptıkları iddiasıyla 1'i İran uyruklu 8 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de izinsiz kazı yaptıkları öne sürülen 8 şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çalıkırı mevkisindeki ormanlık...

07 Nisan 2021 Çarşamba 16:07
Eskişehir'de izinsiz kazı yaptıkları iddiasıyla 1'i İran uyruklu 8 zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de izinsiz kazı yaptıkları öne sürülen 8 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çalıkırı mevkisindeki ormanlık alanda N.Ö, A.D, L.R, H.H, İ.Ö, Y.Ö, T.Y. ile İran uyruklu S.M.D'yi suçüstü yakaladı.

Bölgede arama yapan ekipler, Roma ve Osmanlı dönemine ait olduğu değerlendirilen sikke, jeneratör ile kazı malzemeleri ele geçirdi.

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İran uyruklu S.M.D. ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.