Eskişehir'de kaçak sigara operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde düzenlenen kaçak sigara operasyonunda 2 zanlı yakalandı.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Laçin Mahallesi'nde 2 kişinin bazı...

28 Şubat 2022 Pazartesi 14:32
Eskişehir'de kaçak sigara operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde düzenlenen kaçak sigara operasyonunda 2 zanlı yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Laçin Mahallesi'nde 2 kişinin bazı bakkal dükkanlarına tütünle doldurulmuş bandrolsüz ve hologramsız makaronları sattığı bilgisine ulaştı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Sarıcakaya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince söz konusu kişilere ait iş yerlerinde yapılan aramalarda 3 bin 980 içi tütün doldurulmuş satışa hazır bandrolsüz, hologramsız, faturasız makaron ile 250 kuru sıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla işlem başlatıldı.

Ayrıca, bakkal dükkanında ruhsatsız olarak kuru sıkı tabanca fişeği bulunduran işletmeci hakkında "Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Kanunu'na muhalefet"ten 2 bin 356 lira idari para cezası uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.