Eskişehir'de kamu arazisine atık döken kişi hakkında işlem yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde kamu arazisine evsel atık döktüğü belirlenen kişi hakkında yasal işlem uygulandı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri, ilçeye...

01 Aralık 2021 Çarşamba 15:45
Eskişehir'de kamu arazisine atık döken kişi hakkında işlem yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde kamu arazisine evsel atık döktüğü belirlenen kişi hakkında yasal işlem uygulandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri, ilçeye bağlı Kümbet Mahallesi'nde devriye görevi yaptığı sırada S.G'nin, kamyonetinde bulunan plastik, kumaş ve ahşap malzemeleri kamu arazisine döktüğünü tespit etti.

Şüpheli hakkında yasal atık depolama alanı dışında kamu arazisine evsel atık atması sebebiyle 2872 sayılı Çevre Kanunu'un 8. maddesi gereğince tutanak düzenlendi.

Öte yandan, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından bölgede bulunan çok sayıda sokak hayvanı da su ve mama vererek beslenmelerini sağlandı.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaAtık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.