Eskişehir'de karantinada olması gereken kadın, eğlence merkezinde yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek eğlence merkezine giden bir kadın hakkında yasal işlem başlatıldı. Yenibağlar Mahallesi'nde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis...

21 Kasım 2020 Cumartesi 12:59
Eskişehir'de karantinada olması gereken kadın, eğlence merkezinde yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek eğlence merkezine giden bir kadın hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yenibağlar Mahallesi'nde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Amirliği ekipleri, ihbar üzerine bir eğlence merkezinde bulunan D.A. isimli kadının bulaşıcı hastalıklar ile ilgili izlem kaydının devam ettiğini belirledi.

Yeni tip koronavirüs tedbirlerini ihlal ettiği belirlenen D.A'ya 3 bin 150 lira idari para cezası uygulandı. Hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.