Eskişehir'de okul çevrelerinde asayiş uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Türkiye Çocuk ve Gençlerin Korunması" amacına yönelik kent merkezinde 12 farklı noktada okul önleri ve çevresi ile bağlı ana caddeler üzerinde asayiş uygulaması yaptı.İl...

09 Ekim 2021 Cumartesi 10:41
Eskişehir'de okul çevrelerinde asayiş uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Türkiye Çocuk ve Gençlerin Korunması" amacına yönelik kent merkezinde 12 farklı noktada okul önleri ve çevresi ile bağlı ana caddeler üzerinde asayiş uygulaması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentteki okul çevrelerinin yanı sıra tekel bayi, market, kahvehane, tütün satan iş yeri, oyun salonları, iddia bayi, internet kafe, park ve bahçe, metruk binalar, eğlence mekanları olmak üzere toplam 159 iş yeri denetlendi. Belirlenen eğitim kurumlarının çevresinde denetim gerçekleştirdi.

Polis ekipleri, denetim yaptığı bölgelerde şüpheli gördüğü kişileri, araçları durdurup arama yaptı. 1 bin 224 kişiyi Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasına tabi tutan ekipler, öğrencilere uyarılarda da bulundu.

Uygulamada, hakkında arama kararı bulunan kişi ile üzerinde tabanca ele geçirilen 1 kişi gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
UygulamaAsayişÇocuk Şube
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.