Eskişehir'de otomobilde kaçak içki sattığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağını uymayan ve kaçak yollardan içki sattığı öne sürülen 3 şüpheli yakalandı. Yenibağlar Mahallesi Tutan Sokak'ta...

12 Şubat 2021 Cuma 13:53
Eskişehir'de otomobilde kaçak içki sattığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağını uymayan ve kaçak yollardan içki sattığı öne sürülen 3 şüpheli yakalandı.

Yenibağlar Mahallesi Tutan Sokak'ta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı yunus timinin "dur" ihtarına uymayıp kaçan araçta bulunan H.F.S, E.A. ve M.G, kovalamaca sonucu yakalandı.

Araçta yapılan aramada çok sayıda içki ve siyah poşet ile fiş ele geçirildi.

Şüphelilere, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak ve kısıtlama saatlerinde alkol satışı yapmak suçlarından işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.