Eskişehir'de oyuncak ayıyla geldiği iş yerinden hırsızlık yapan kadın güvenlik kamerasında

09 Kasım 2023 Perşembe 15:41
Eskişehir'de oyuncak ayıyla geldiği iş yerinden hırsızlık yapan kadın güvenlik kamerasında

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde, oyuncak ayıyla geldiği iş yerinden hırsızlık yapan kadın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi'ndeki giysi mağazasına elinde oyuncak ayıyla gelen bir kadın, iş yerinin önündeki eşofman takımlarından birini alarak bölgeden uzaklaştı.

Kadının iş yerinin önünden eşofman takımını aldığı anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Kayıtlarda, elinde oyuncak ayıyla mağazanın önüne gelen kadının eşofman takımlarından birini alıp uzaklaştığı görülüyor.

İş yeri sahibi İsmail Özmen, gazetecilere, hırsızlık yapan kadından şikayetçi olmadıklarını, aldıklarını geri getirmesini istedi.

Olay sırasında iş yerindeki müşterisiyle ilgilendiğini anlatan Özmen, "Sürekli bu tarz olaylarla karşılaşıyoruz. Böyle insanlardan dolayı enerjimiz gidiyor, moralimiz bozuluyor. İhtiyacı olan insanlar da geliyor. Onları baştan aşağı giydiriyoruz. Rica etse bir değil, 10 parça verelim. Gelip özür dilemesi bizim için yeterli olacak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.