Eskişehir'de polis ekipleri motosikletlere yönelik denetim yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından kent genelinde motosiklet denetimi gerçekleştirildi.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 26 ekipte 50 personelin katıldığı denetimlerde, 229 kişi ile 186 motosiklet ve 40 otomobilin güvenlik...

24 Mayıs 2021 Pazartesi 15:18
Eskişehir'de polis ekipleri motosikletlere yönelik denetim yaptı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından kent genelinde motosiklet denetimi gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 26 ekipte 50 personelin katıldığı denetimlerde, 229 kişi ile 186 motosiklet ve 40 otomobilin güvenlik sorgulaması yapıldı.

Denetimlerde, bir çalıntı motosiklet, şüphelisiyle ele geçirildi. 3'ü tescilsiz olmak üzere 5 motosiklet ve 2 araç trafikten menedildi.

İlgili kanun maddeleri gereğince 34 motosiklet ve 9 otomobil sürücüsüne 58 bin 929 lira, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 12 kişiye ise 37 bin 800 lira idari para cezası uygulandı.

Anahtar Kelimeler:
MotosikletDenetleme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.