Eskişehir'de restoranda çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişiden biri hayatını kaybetti.Yenibağlar Mahallesi'ndeki bir restoranda İhsan Ö. (28) ile Baturhan A. (25) ve Veysel B. (32) arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.İhsan...

22 Ekim 2021 Cuma 13:37
Eskişehir'de restoranda çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişiden biri hayatını kaybetti.

Yenibağlar Mahallesi'ndeki bir restoranda İhsan Ö. (28) ile Baturhan A. (25) ve Veysel B. (32) arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

İhsan Ö, tabancayla Baturhan A. ve Veysel B'ye ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Baturhan A. müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralandığı tahmin edilen Veysel B. ile şüpheli İhsan Ö. ise olay yerinden kaçtı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İhsan Ö. ile yanındaki Sinan İ. ve Murat N'yi Büyükdere Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Veysel B'yi arama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.