Eskişehir'de "sıfır atık kazanımları ormanı" fidanla buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "sıfır atık kazanımları ormanı" oluşturuldu.Eskişehir-Ankara kara yolundaki Kanlıpınar mevkisinde düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Hikmet...

07 Haziran 2021 Pazartesi 16:41
Eskişehir'de

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "sıfır atık kazanımları ormanı" oluşturuldu.

Eskişehir-Ankara kara yolundaki Kanlıpınar mevkisinde düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Hikmet Çelik, oluşacak ormanla birlikte öğrencilere ve çocuklara çevre bilincini aşılamayı hedeflediklerini belirtti.

Fidan dikiminin önemine değinen Çelik, "Dikilecek fidanlarla oluşturulan sıfır atık kazanım ormanıyla çocuklarımızı yeşil sevgisiyle tanıştıracak ve bu bilincin kalıcı olmasını sağlayacağız. Bu ülkemizin tamamında uygulanan sıfır atık projesinin Eskişehir'de başarılı bir şekilde yürütülmesinde her türlü destek ve katkıyı sunan tüm paydaşlarımıza ve özellikle vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.

"Sıfır atık kazanımları ormanına" ilk fidanlar Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dilek Didem Ayyıldız ile törene katılanlar tarafından dikildi.

Anahtar Kelimeler:
FidanSıfır Atık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.