Eskişehir'de silahlı kavgada bir kişi yaralandı silahla yaraladığı olaya ilişkin yakalanan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı

- Yakalanan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı

20 Nisan 2022 Çarşamba 10:22
Eskişehir'de silahlı kavgada bir kişi yaralandı silahla yaraladığı olaya ilişkin yakalanan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de silahlı kavgada bir kişi yaralandı, kavgaya karıştığı belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi'nde E.K'nin silahla yaralanmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, kavgaya karıştıkları belirlenen O.A, F.S, T.Y, Ç.Ö, U.Y. ile C.A'yı yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada, ruhsatsız 3 tabanca ile 11 fişek ele geçirildi.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan O.A, F.S, T.Y. ile Ç.Ö. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. U.Y. ile C.A'nın ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.