Eskişehir'de sosyal medyadan terör propagandasına 6 gözaltı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sosyal medyadan bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar ile terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri,...

30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:53
Eskişehir'de sosyal medyadan terör propagandasına 6 gözaltı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sosyal medyadan bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar ile terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medya hesaplarında bölücü ve kışkırtıcı paylaşımlar yapanların yakalanması için başlatılan soruşturma kapsamında 6 kişiyi yakaladı.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek veya aşağılamak, terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapmak" suçlarını işledikleri iddia edilen şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
TerörEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.