Eskişehir'de tüm okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Kovid-19 tedbirleri kapsamında resmi ve özel tüm okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim...

10 Nisan 2021 Cumartesi 00:22
Eskişehir'de tüm okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Kovid-19 tedbirleri kapsamında resmi ve özel tüm okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda kararlar alınarak uygulamaya geçirildiği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca Kovid-19'la mücadele kapsamında yeni kararlar alındığı belirtildi.

Kovid-19 salgınının kentteki seyrine bağlı olarak tüm resmi ve özel okul öncesi eğitim kurumlarının 12 Nisan'dan itibaren yüz yüze eğitime ara vermelerine karar verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlarımızın yemek ve gıda ihtiyaçlarının online sipariş yoluyla karşılanabilmesi ve uygulamada birliğin sağlanması amacıyla tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak cumartesi ve pazar günlerinde lokanta, restoran, kafe gibi yeme içme yerlerinin hafta içi olduğu gibi 10.00-24.00 saatleri arasında paket servis şeklinde hizmet verebilmelerine karar verildi."

Anahtar Kelimeler:
KararKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.