Eskişehir'de "yol vermeme" kavgasında silahla ateş ettiği iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de trafikte iki sürücü arasında çıkan kavgada, yoldan geçen bir kadının silahla vurularak yaralanmasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp...

22 Ekim 2021 Cuma 12:37
Eskişehir'de

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de trafikte iki sürücü arasında çıkan kavgada, yoldan geçen bir kadının silahla vurularak yaralanmasına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün sabah saatlerinde Güllük Mahallesi Baysal Sokak'ta Elvan C'nin (36) silahla yaralanmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, içerisinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsüne ateş ettiği iddia edilen zanlı Aykut Batuhan G'yi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlı, minibüsün okul servisi olduğunu fark etmeyerek kargo firması aracı zannettiğini, olayda kullandığı tabancayı ise Porsuk Çayı'na attığını iddia etti.

Olayda kaldırımdan seken kurşunun kalçasına isabet etmesi sonucu yaralanan Elvan C'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Şüpheli Aykut Batuhan G, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
AdliyeSilahZanlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.